Navigate / search

Tappa & tanka med vår app

Fler kundkort? Nej tack! All information du behöver finns i appen och kundprofilen kopplas till ett mobilnummer istället för ett fysiskt kort. Inget mer krångel med att hålla reda på och hitta rätt kort i plånboken!

Hitta närmsta tapp

Hitta tankstationer i närheten – direkt i appen. Den levererar både information om närbelägna tappar och inom kort även vägbeskrivningen för att hitta dit. Inget mer letande för att hitta rätt! Vet du vilken mack du vill till, men inte hur du ska ta dig dit? Självklart kan du söka fram din favorit i appen.

Tappa aldrig kvitton

Trött på pärmen för kvitton? Vi sparar all information du behöver direkt i appen. Här hittar du historik över tidigare tankningar. Borttappade kvitton och krångel med redovisningen är ett minne blott.

Ladda ner och tanka

Kontakta ditt lokala TRB-delägarföretag för att få ditt konto uppkopplat till din mobil.

Hitta mer information och kontaktuppgifter till resp. TRB:s delägarföretag via https://trb.se/portfolio/delagarforetag/

Snabbt, säkert och effektivt – du tankar genom att öppna appen och bekräfta med din pinkod i terminalen. Kort blir lätt skimmade och kopierade, medan appen ger dig ett säkrare alternativ. Mobilappen som heter TapNet Tanka finns för både iOS och Android och laddas hem från AppStore eller Google Play. Enklare kan det inte bli!


Glöm kort, kvitton & krångel

tappa & tanka med vår app