Navigate / search

TRB:s konferens 2017-11-29; BIODRIVMEDEL & ALTERNATIVA DRIVMEDEL

Klicka här för fullständigt program (PDF-fil)…

2017-11-29 Program TRB-konferens

Den 29 november 2017 anordnar TRB Sverige en konferensdag på Skytteholm Konferens på Ekerö. Temat för dagen är Biodrivmedel och alternativa drivmedel med fokus på tung trafik.

Syftet är att ge deltagarna en god bild av nuläge och framtid för biodrivmedel och alternativa drivmedel. Vår förhoppning är att påverka fler att göra mer. Med mer kunskap ökar vi de aktiva åtgärderna som bidrar till alltmer klimatsmarta transporter.

Konferensen riktar sig till medarbetare inom TRB-delägarföretagen samt utvalda samarbetspartners med intresse för biodrivmedel och alternativa drivmedel för tung trafik.

Plats: Skytteholm Konferens på Ekerö, 30 km väster om centrala Stockholm. Läs mer via www.skytteholm.se.

Konferensen anordnas till ett självkostnadspris på 600 kr per person exkl. moms, vilket faktureras av TRB Sverige. Föredragshållare deltar utan kostnad.

Anmäld deltagare som uteblir debiteras. För konferensen den 29/11 tillämpas en s.k. no-show-avgift på 600 kr per person.

Anmälan för deltagande på konferensen är nu stängd. Kontakta TRB Sverige (info@trb.se alt. 033 – 10 24 20) för mer information.

RESA TILL OCH FRÅN SKYTTEHOLM

  • Erbjudande om buss mellan Cityterminalen & Skytteholm t/r 2017-11-29
    Vi erbjuder våra deltagare att åka kostnadsfri buss från Cityterminalen kl. 08:55 direkt ut till Skytteholm (restid ca 60 min). För att åka med måste detta anmälas till oss på TRB Sverige (info@trb.se) snarast, dock senast fre 10/11. Detta då vi ska förse bussbolaget med passagerarlista. Starttiden från Cityterminalen är satt med hänsyn till inkommande tåg ca 08:40. Gate från Cityterminalen kommer att aviseras med Skytteholm/TRB på infoskärmar inne på Cityterminalen.Återresa sker 17:30 från Skytteholm och bussen beräknas vara åter vid Cityterminalen ca 18:30. På återresan kommer göras ett stopp vid Bromma plan ca 18:15.
  • Samåkning med taxi
    Stämmer inte tiderna ovan eller reser du kanske andra dagar kanske taxi kan vara en lösning som passar. Men samåk gärna! Söker du samåkning med andra deltagare – Besök TRB:s Facebook-sida och kommentera på inlägget ”SAMÅKNING TILL/FRÅN TRB-KONFERENS PÅ SKYTTEHOLM” för att se om du kan hitta någon att samåka med!