tRB:s

Delägare

TRB Sverige AB ägs ett tiotal större transport- och logistikföretag i Sverige. Våra delägarföretag arbetar aktivt för att hålla en hög prestanda inom bland annat miljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Certifiering av ledningssystemen är en naturlig del i verksamheten. Läs mer om respektive delägarföretag via ikoner och underliggande sidor nedan.

Alltransport i Östergötland AB är moderbolaget inom Alltransportkoncernen och har huvudkontor i Norrköping.

Alwex är ett expansivt företag som genomför kontinuerliga och omfattande satsningar på gröna transporter och miljömässig hållbarhet.

Centralen är ett nytt och resursstarkt transportbolag som bildats genom en fusion mellan T-last i Trollhättan och LBC Vänersborg.

Foria är ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Företaget startade redan 1939 och är en sammanslagning av SÅAB, ÖSB, LBC Finspång och Torshälla LBC. 

GLC tillhandahåller logistiktjänster främst inom Thermo, Distribution, Anläggning, Renhållning, Specialtransportsegmentet, Drivmedel och Flyttning.

Hansa Energi & Logistik AB äger Hansa Energi AB och har under ett antal år, ägt och drivit ett antal drivmedelsstationer i TRB-nätet.

Verksamheten består av transport-, maskin- och lagertjänster. Uthyrning och försäljning av containrar, flak och maskiner.

MaserFrakt är ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Företaget startade redan 1939 och har idag cirka 350 delägare och disponerar närmare 1700 olika fordon och maskiner.

Mellansvenska Logistiktransporter AB (MLT) är ett mångsidigt transportföretag som har byggt upp en stark organisation i östra delarna av Mellansverige. Företaget bildades 2002 efter en sammanslagning av Lastbilscentralen i Uppsala län och Östra Västmanlands Lastbilscentral.

Sundfrakt AB, ett av Sveriges största maskin- och logistikföretag lokaliserade i Norrland med hela Sverige som marknad.

För frågor kring tankkort till TRB:s tankstationer

Rulla till toppen